OranjeKeepersKamp 2019 - Oranje RoodOranjeKeepersKamp 2019 - Oranje Rood

                                                                                    

Het OranjeKeepersKamp 2019 wordt een bijzondere edtie. De Pro League en het EK hockey zijn net achter de rug en de voorbereidingen voor de Olympische spelen zijn in volle gang.  Heb jij zin in drie dagen trainen met OranjeKeepers Pirmin Blaak en/of Sam van der Ven en/of Maurits Visser,  meld je dan aan snel aan. Alle trainingen worden gegeven door de ervaren trainers van GoalieWorks. Net als andere jaren duurt het kamp drie dagen en overnachten we op HC Oranje Rood. Deelname kost € 350,-  Aanmelden kan via deze link.

Locatie: HC Oranje Rood
Datum: 14,15 en 16 oktober 2019

Onderweg naar Tokio

Het OranjeKeepersKamp is inmiddels een begrip geworden bij keepers en het zal ook deze keer weer een speciale editie worden. De voorbereidingen voor de Olympische spelen zijn in volle gang en wat is er mooier dan te horen wat dit allemaal inhoudt en wat je hiervoor moet doen als keeper.

OranjeKeepers Pirmin Blaak en/of Sam van der Ven en/of Maurits Visser zullen aanwezig zijn om hun ervaringen te delen. 

Het kamp begint op maandag 14 oktober om 10:00 uur en is op woensdagmiddag 16 oktober om 16:00 uur afgelopen. Deelname is op basis van volpension en de kosten zijn € 350,-. Inschrijven graag via dit formulier.

Inschrijven