Kampen & ClinicsKampen & Clinics

Waar onze keepersscholen zich richten op het structureel en stapsgewijs verbeteren van de kwaliteiten van een keeper, organiseren wij ook verschillende soorten evenementen die wat losser van opzet zijn en waarbij plezier en onderling contact de boventoon voeren.

Agenda Type Locatie Datum Meer weten?
Hockey Summer Camp 2023 Spitsen/Keepers Kamp RHV Leonidas 17/7 - 21/7 of 24/7 - 28/7 Informatie & Inschrijven
Nieuws

OranjeKeepersKampen

In 2012 bedachten Pirmin Blaak en Jaap Stockmann dat het leuk zou zijn een 3-daags keeperskamp te organiseren waar keepers 3 dagen lang zouden trainen alsof ze naar de Olympische Spelen moesten. Die werden dat jaar in Londen georganiseerd. Jaap en Pirmin zouden permanent aanwezig zijn en zelf ook training geven en demonstreren hoe ze zelf training krijgen. De naam die ze hiervoor verzonnen was het OranjeKeepersKamp en sinds die eerste keer is een nieuwe traditie geboren en vindt er jaarlijks in de herfstvakantie het OranjeKeepersKamp plaats.

Nieuws

Clinics

Clinics zijn eigenlijk een eerste kennismaking met de manier waarop wij gewend zijn training te geven op onze keepers-scholen. De sfeer is echter veel losser en we zijn wat minder streng in de leer. Het gaat er vooral om dat de deelnemende keepers plezier hebben in het keepen. Clinics organiseren we soms zelf, maar vaak zijn er ook clubs die een clinic organiseren en waarbij wij de trainers en het trainings-programma leveren. Ook vindt er tijdens een clinic vaak een demonstratie plaats van een top keeper. In onze evenementen kalender kun je zien waar je ons tegen kunt komen.

Nieuws

Spitsen/Keepers Kamp

In 2014 zijn we de samenwerking aangegaan met de top-spitsen van BP college: Billy Bakker en Mirco Pruyser. Samen met hun hebben we op Leonidas een keepers/ spitsenkamp georganiseerd onder de titel WK Hockey Weekend. Zowel voor de spitsen als voor de keepers was dit een unieke ervaring omdat ze gedwongen werden nog beter hun best te doen. Deze ervaring aan we herhalen. Kijk in onze evenementen kalender wanneer er weer een gecombineerde activiteit is.

Nieuws

Specials

Behalve clinics en kampen organiseren we ook specials zoals een kleinschalige masterclass door Simon Zijp bijvoorbeeld waarbij we een dag lang super serieus trainen en door middel van video analyses nog betere resultaten kunnen boeken. Of een cornerdag met Mink van der Weerden bijvoorbeeld waarbij we het thema corners nemen/ corners stoppen verder uitdiepen. Check onze kalender of er binnenkort weer zo’n special georganiseerd wordt.