Onze partners

GoalieWorks werkt samen met diverse partners die samen met ons zorgen voor de hoge kwaliteit van onze diensten.  Wij geloven hierbij in lange termijn relaties waarbij we wederzijds waarde toevoegen aan elkaars producten en/of diensten. De logo's van onze belangrijkste partners zijn terug te vinden op onze keepersshirts en hieronder wordt de samenwerking met deze partners even kort beschreven.  

NeverDull

GoalieWorks staat bekend als innovatief bedrijf. Dit geldt zowel voor de trainingen op het veld als voor de manier waarop we onze trainers en hoofdtrainers aansturen met mobiele apps en door onze communicatie met de keepers via een keepers app. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de IT specialisten van Neverdull die al onze bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geintegreerd hebben op meerdere platformen. Dit maakt ze tot een onmisbare partner voor GoalieWorks.

HockeyPartner

De samenwerking met HockeyPartner gaat terug tot het allereerste jaar toen GoalieWorks nog opereerde onder de vlag van de Rotterdamse Hockey Keeper School. HockeyPartner zag, als leverancier van hockeydoelen en trainingsmaterialen al de synergie die mogelijk was door samen te werken met een partij die dagelijks gebruik maakt van deze producten. Wij werken al jaren zeer prettig samen met HockeyPartner, die onder andere leverancier is van de zeer populaire hockeytouwen.

The Indian Maharadja

The Indian Maharadja is een toonaangevend hockeymerk dat zich in snel tempo een plek heeft verworven op de Nederlandse Hockeymarkt. Alle trainers van GoalieWorks worden door The Indian Maharadja in het nieuw gestoken en we gaan kijken of we op meerdere vlakken kunnen samenwerken. 

Kijk voor meer informatie over The Indian Maharadja op hun mooie website: https://www.indianmaharadja.nl/ 

FIH

De samenwerking met de Internationale Hockey Federatie FIH is ontstaan via social media en richt zich met name op het wederzijds delen van video materiaal. Doordat GoalieWorks veel video materiaal maakt en gebruikt ziet de FIH in ons een ideale partner om bij te dragen aan de populariteit van hockey in het algemeen en van hockeykeepen in het bijzonder. Aangezien de FIH op hun Facebook pagina meer dan 1 miljoen volgers heeft is het voor GoalieWorks een zeer interessant platform om content te delen.