MateriaalMateriaal

Doordat wij al vele jaren wekelijks keepers trainen hebben wij een goed zicht op de kwaliteit van keepersmaterialen en trainingsmaterialen. In beide gevallen kunnen wij keepers en/of hockey verenigingen helpen bij het kiezen van de juiste materialen en bij de aanschaf ervan. Wij hebben contacten met alle leveranciers die hierin een rol spelen en we mogen namens hun de betreffende materialen leveren tegen aantrekkelijk voorwaarden.

Keepersspullen

Een keeper moet kunnen vertrouwen op zijn materiaal. Goed keepersmateriaal zorgt voor bescherming tegen blessures door de vele hockeyballen die een keeper te verwerken krijgt tijdens trainingen en wedstrijden. GoalieWorks weet hoe belangrijk dit is en wij kunnen keepers helpen bij het kiezen van de juiste materialen. Wij zijn hierin volstrekt onafhankelijk van welk merk dan ook. De keeper die materiaal nodig heeft staat centraal en zijn of haar voorkeur nemen we mee in ons advies.

Bij de aanschaf van nieuwe spullen geloven wij in maatwerk en zullen we altijd kijken naar leeftijd, lichaamsbouw en het niveau waarop de keeper speelt. Ook het feit of de keeper veel op zandvelden speelt of juist helemaal niet kan belangrijk zijn bij het maken van de juiste keuze. Ook kunnen wij materiaalcommissarissen van clubs adviseren over de aanschaf van keepers- en/of trainings- materiaal. Neem contact met ons op als je hier meer over wil weten.

Trainingsmateriaal

Elk artikel dat wij de afgelopen jaren hebben aangeschaft voor onze keeperstraining kunnen wij nu ook zelf leveren. Denk hierbij aan:

  • hockeyballen
  • rebound netjes
  • mini goaltjes
  • veldafscheiders
  • loopladders
  • etc.

We hebben de afgelopen vier jaar al zoveel aangeschaft dat we goed weten waar we voor ieder artikel moeten zijn voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Informeer hiervoor bij ons naar de mogelijkheden.