Over Goalieworks

GoalieWorks is opgericht door Pirmin Blaak en Jan Lelieveldt. Wij willen goede keeperstraining bereikbaar maken voor iedere keeper die beter wil leren keepen. Om dit te bereiken zijn we regionale keepersscholen gestart waar iedere keeper uit de regio welkom is. Inmiddels zijn we wekelijks actief op 11 locaties rond Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Oosterhout en Hilversum en trainen we bijna 800 keepers.

Pirmin Blaak is keeper van Oranje Rood Heren 1 en van het Nederlands heren elftal. Hij geeft al heel lang keeperstraining en is binnen GoalieWorks verantwoordelijk voor alles wat er op de velden gebeurt tijdens de trainingen. Zodra zijn trainingsschema het toelaat draait hij zelf ook mee op één van de keepersscholen.

Jan Lelieveldt heeft een generatie eerder dan Pirmin zelf ook gekeept en is samen met Pirmin GoalieWorks gestart toen het hem was opgevallen hoe slecht de keeperstraining bij veel clubs geregeld was. Binnen GoalieWorks is Jan verantwoordelijk voor alles, behalve wat er op de velden gebeurt. Jan is wekelijks te vinden op één van onze trainingslocaties. In het dagelijks leven is Jan Business Development Manager bij het leukste IT bedrijf van Nederland: 42 BV uit Zoetermeer.

Zonder Marjolein Lelieveldt zouden een aantal zaken binnen GoalieWorks minder goed lopen dan nu het geval is. Marjolein is vanuit GoalieWorks het dagelijkse aanspreekpunt voor keepers, trainers en clubs voor alle vragen die er zijn. Met zoveel keepers op zoveel locaties is dit een stevige klus. Daarnaast is Marjolein de vertrouwenspersoon binnen GoalieWorks.