KeeperscholenInformatie keeperscholen

Overweeg je jezelf in te schrijven voor één van onze keepersscholen? Op deze pagina staat wat extra achtergrond-informatie over onze keepersscholen en over de voorwaarden tot deelname. Een keeper kan altijd een keer komen proeftrainen op één van onze locaties om te kijken of het iets voor hem of haar is. 

Doel 

Het doel van onze keepersscholen is om de ontwikkeling van de deelnemende keepers maximaal te ondersteunen. Dit doen we door op een gestructureerde en planmatige manier te werken aan alle aspecten die voor een keeper van belang zijn. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek, gecombineerd met oefeningen die wedstrijdsituaties nabootsen. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan loop- en krachttraining en aan de mentale aspecten van het keepen.

Al onze trainingen zijn samengesteld door ons hoofd opleidingen Simon Zijp. Simon is onder andere de vaste keeperstrainer van Pirmin Blaak en Jaap Stockmann en is, samen met Bart van Gaalen, verantwoordelijk voor de keeperstraining van de Oranje- en Jong Oranje keepers en keepsters. Bart is daarnaast ook onder meer de vaste keeperstrainer van Joyce Sombroek en hij is onze hoofdtrainer op Hilversum.

Wij verwachten van alle keepers die naar één van onze keepersscholen komen dat ze graag willen leren en gemotiveerd naar de training komen. Al onze trainers streven de GoalieWorks gedachte na om het maximale uit iedere individuele keeper te halen en we hebben de afgelopen jaren kunnen vaststellen dat we hier zeer succesvol in zijn.

Iedere deelnemende keeper krijgt toegang tot zijn of haar eigen GoalieWorks keepers app waar wij berichten op kwijt kunnen en waarop ook evaluaties en filmpjes te vinden zullen zijn van de betreffende keeper. Deze innovatieve stap is uniek en is een vast onderdeel van onze keepersopleiding.

Locaties 

GoalieWorks heeft keepersscholen in de regio Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Hilversum, Oosterhout, Eindhoven en Houten/Zeist. Bij ons kan iedere keeper van ieder niveau en van elke vereniging terecht. Wij richten ons specifiek op jeugdkeepers (D t/m A), maar beginnende senior keepers kunnen in overleg eventueel ook deelnemen aan het programma. Een trainingsseizoen bestaat uit gemiddeld 25 trainingen van 1 uur per week. 20 trainingen zullen worden gegeven op het veld en 5 trainingen worden op een andere manier ingevuld. Dit zijn specifieke trainingen zoals bijvoorbeeld zaal-, loop-, kracht- of mentale trainingen.

Maandagavond is de vaste trainingsavond in Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Hilversum en op De Warande. Op Houten en op Cartouche trainen we op woensdag. Veel van onze trainers zijn zelf nog actief als keeper en geven al jaren voor ons training. Al onze trainers krijgen een interne opleiding en worden begeleid door onze hoofdtrainers.

TARIEVEN 2017/2018

Deelname aan één van onze keepersscholen kost € 650,- per seizoen. Voor het innen van de contributie werken wij samen met ClubCollect die voor ons de facturatie  verzorgt. Zij bieden ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Als clubs één of meerdere keepers willen laten deelnemen aan één van onze keepersscholen maken we hierover aparte afspraken.

Wil je je inschrijven voor een van onze keepersscholen, volg dan deze link naar ons inschrijfformulier.